Noutati
Informare privind ședința Consiliului Național al CFR din 31.08.2024
Data: 05/09/2024

Ședința Consiliului Național al CFR de la Oradea, care a avut loc pe 31 august 2024, nu a întrunit cvorumul statutar, prezenți fizic fiind numai 24 de membri. Menționăm participarea online a 8 membri.

Deși nu s-au putut aproba Decizii CN, într-o atmosferă colegială de lucru, membrii prezenți au participat activ la discuțiile pe marginea punctelor aflate pe ordinea de zi a ședinței.

Printre discuțiile semnificative s-au numărat propunerile de modificare a Deciziei 5/2021 privind RBPF și a Deciziei 1/2018, precum și prezentarea propunerii unei noi organigrame a CFR. Această reorganizare vizează o mai bună structurare a responsabilităților și eficientizarea activităților.

Un alt punct important pe agenda reuniunii a fost managementul colegiilor teritoriale și modul în care acestea își pot susține activitatea curentă, balanța venituri-cheltuieli.

Participanții au discutat și despre oportunitatea adoptării unui regulament privind ședințele online ale CN, precum și despre implementarea votului digital în CN, aspecte inovatoare care ar putea facilita procesul de luare a deciziilor.

Această ședință a evidențiat angajamentul membrilor participanți pentru o adaptare continuă la nevoile actuale ale organizației noastre profesionale.

NOUTATI!
03
FEB