Noutati
Finalizare cu success a proiectului “Eficientizarea activitatii farmacistilor prin formare in noile tehnologii, inclusiv TIC"
Data: 13/12/2012

Avem placerea de a anunta finalizarea cu succes a proiectului POSDRU "Eficientizarea activitatii farmacistilor prin formare in noile tehnologii, inclusiv TIC".

In urma finalizarii cursurilor de educatie continua au fost instruiti peste 1000 de farmacisti, din care, la cursurile de management sanitar au fost peste 100 sefi de farmacie. La cursurile de formare in utilizarea TIC la locul de munca, cursuri care au fost acreditate si de Centrul National de Formare si Perfectionare a Adultilor au participat, de asemenea, peste 150 de farmacisti, iar la modulul de cursuri de formare profesionala pentru farmacisti in domeniul noilor tehnologii, numarul acestora a depasit parametrii stabiliti initial.

Multumim partenerilor nostri, Colegiul Farmacistilor din Romania, in mod deosebit Presedintelui – profesor doctor farmacist Dumitru Lupuleasa, Siveco SA, respectiv coordonatorilor de activitate si echipelor conduse de acestia, colegilor nostri implicati ca lectori, farmacistilor care au beneficiat de cursuri, precum si tuturor colaboratorilor nostri din aceasta perioada.

Manager de Proiect,

Conf.dr. Doina Draganescu
NOUTATI!
03
FEB